Marine

Spisset kompetanse, bredt varesortiment og gode logistikkløsninger som effektiviserer og optimaliserer driften.

 

Styrk din konkurranseevne innen maritim industri

I en tøff bransje er det viktig å drifte virksomheten optimalt, unngå fordyrende innkjøpsprosesser og unødvendige kostnadsposter. Stadig flere virksomheter ser verdien av å implementere smartere lagerløsninger, konsolidere leverandører og skreddersy logistikken.

Vår lange erfaring innen Offshore og Marine segmentet har sikret oss en bredt og tilpasset sortiment, slik at du som kunde skal kunne finne de produktene du trenger innen kabler og føringsveier, automasjon, belysning, nettverk og sikkerhet, men også andre relevante produkter innen pneumatikk, verktøy,arbeidstøy, teknikk og mekanikk.

Vi hjelper våre kunder med å finne grønne løsninger. 

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon?

Kontakt
Egil Finshus, Salgssjef Offshore & Marine 
Mobil: +47 48 11 16 44  E-post: egil.finshus@solarnorge.no

Eller fyll ut kontaktskjema så tar vi kontakt med deg!

Fyll ut skjema
Spisset sortiment

Bredt leverandørnettverk

Vårt brede leverandørnettverk sikrer oss et allsidig og solid sortiment. Kjente merkevarer, så vel som nisjeleverandører knyttet til skipsindustrien og underleverandører innen offshore er representert hos oss. Vi leverer produkter innen elektro, automasjon, pneumatikk og verktøy.
Gå til webshop
Kompetansesenter

Teknisk rådgivning

Vi har etablert egne dedikerte kompetansesentre for offshore. Våre dyktige konsulenter bistår gjerne i forbindelse med tekniske spørsmål knyttet til produkter og systemer, valg av nye komponenter og utskifting av eksisterende produkter etc.
Kontakt kundeservice
Internasjonalt selskap

Tett samarbeid

Solar har en internasjonal tilnærming til offshore segmentet. Vi samhandler på tvers av land for å kunne gi deg som kunde best og bredest mulig tilbud. Dette sikrer våre kunder rask tilgang på ressurser og produkter.
Send e-post
97% Leveringssikkerhet

Pålitelige leveranser

Vi vet hvor viktig det er at du får leveransene levert til avtalt tidspunkt, på riktig sted, og at produktene er av høy kvalitet. Vårt brede tilbud innen logistikkløsninger sørger for at vi alltid finner den beste løsningen for deg.
Se tjenester

Vi kjenner vår industri!

Solar er ett av Nord-Europas ledende sourcing- og serviceselskap, og med erfarne produktsjefer og tekniske eksperter er vi rigget for å hjelpe våre kunder med å nå sine mål.

Vår erfaring med å tilrettelegge og imøtekomme behov og krav innenfor industrien, har resultert i et bredt og relevant produktsortiment. For å styrke våre kunders konkurranseevne og markedsposisjon, tilbyr vi strategisk rådgivning og tilrettelegger for integrerte digitale løsninger.

Slik samarbeider vi med våre kunder

Odfjell Drilling

Digitale prosesser

Odfjell Drilling hadde behov for én leverandør og forretningspartner som hadde en digital tilnærming. Det var i tillegg en forutsetning at partneren var innovativ og hadde betydelig kunnskap om Odfjells forretningsvirksomhet. Dette ble utgangspunktet for at de valgte å inngå en avtale med Solar.
Les mer
Scanel International

Sikrer lønnsomheten

For selskap som opererer i verdikjeden til vindmøller til havs, er det å overholde tidsskjema ett av de viktigste kriteriene, ifølge det danske offshoreselskapet Scanel International AS. Med aktivitet i over 30 land, vil selv den minste overskridelse, gi betydelige konsekvenser for selskapets lønnsomhet.
Les mer
Scada International

Styrker konkurranseevnen

SCADA øker effektiviteten innen innkjøp og produksjon med Solars kittingtjeneste. Gjennom samarbeidet med Solar får de nå ett kit fra en leverandør i stedet for 40 produkter fra fem leverandører.
Les mer
Aibel

Et langsiktig samarbeid

Solar Norge har en rammeavtale med Aibel for innkjøp og tjenester. Etablering av rammeavtalen er et viktig bidrag til fremtidig verdiskapning. Gjennom en felles målsetting om kontinuerlig forbedringer, har vi et tett og langsiktig samarbeid med hovedfokus på transaksjonskostnader, standardisering og datautveksling.
Les mer

TCO bidrar til optimalisering

 

Total Cost of Ownership - TCO, bidrar til å redusere totalkostnadene ved innkjøp av produkter og tjenester. Gjennom TCO skreddersyr vi løsninger som optimaliserer driften. 

Effektive innkjøpsprosesser, konsoliderte leveranser og kapitaloptimaliserte lagerløsninger vil lede til vesentlige kostnadsbesparelser. Nøkkelen er å sette fokus på helhet og sikre transparens, fleksibilitet og kontroll. 

Les mer om TCO

Et kabelsortiment som strekker seg fra Nordkapp til Cape Town, og tilbake igjen!

Vi samarbeider tett med norske og europeiske kabelfabrikker.
Med bredt produktutvalg innen kabel og eksperter på marine tilgjengelig for sparring finner vi gode løsninger sammen. 

 

Les mer
Automasjon

Tett samarbeid med de største i bransjen

Til marinesegmentet leverer vi en rekke spesialløsninger innen automatiseringsutstyr som sikrer høy grad av kontroll og effektiv utnyttelse. Vi samarbeider tett med de største produsentene av automasjonsprodukter, og sikrer gjennom effektive distribusjon kort leveringstid.
Se utvalg her
Siemens

Enkelt og praktisk å bestille Siemens

Med ca. 10 000 Siemens-produkter er vi Nordens største distributører og sortimentet er lett tilgjengelig for deg i vår e-handel. Med vår Value Added Reseller-sertifisering hjelper vi deg gjerne når du trenger ekspertise på produkter og løsninger.
Oppdage Siemens
Schneider Electric

En smidigere måte å finne riktig produkt

Schneider Electrics produkter og løsninger for automatisering og kontroll dekker hele spekteret innen industri-, infrastruktur- og byggsektoren – fra programmerbare releer til bevegelseskontrollere og grensesnittmoduler, for bruk i alt fra enkle maskiner til komplekse prosessystemer.
Oppdag løsningen

Konsolider dine innkjøp hos oss

Vi har de siste to årene utvidet sortimentet med over 50 000 nye produkter. Ved å kombinere et bredere sortiment, effektiv logistikk og en digital tilgang, ønsker vi å bidra til verdiskapning for våre kunder

 

 

 

Les mer

Bredt utvalg av ulike tjenester

Tjenester

Logistikk og tjenester tilpasset maritim industri og næring! Les mer om bl.a. VMI, kit, vareautomat, budbil, Cross docking, etc.
Les mer

Transportløsninger

Vi håndterer alt fra krav om spesialleveranser til kontroll over vareflyten på byggeplassen. Vi har de riktige løsningene for deg uansett om det gjelder varer med ukurant størrelse, levering til avsidesliggende lokasjoner eller andre spesialbehov.
Les mer

Varehåndtering

Riktig merking og pakking av dine varer kan gjøre arbeidsdagen mye mer effektiv. Vi har løsninger for å dekke dine behov for spesialmerking av varer til større prosjekter eller mellomlagring av varer for komplette leveranser.
Les mer

Lagerløsninger

Har du behov for stabilitet i vareflyten og tilgjengelige varer hele døgnet? Ønsker du å bruke mindre tid på lagerstyring og administrering, og mer tid på å få jobben gjort?
Les mer
Solar Plus

Høy kvalitet til riktig pris

Dekker inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.
Lær mer om Plus
Solar Cable

Profesjonelle kabler til konkurransedyktige priser

Dekker hele innkjøpsbehovet ditt i disse kategoriene.
Lær mer om Cable

Alt innen belysning

Optimale belysningsløsninger for industrien.
Les mer
Solar Tools

Bredt sortiment av verktøy

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.
Lær mer om Tools