Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Bærekraft

Endring krever en laginnsats

Det er 2.900 grunner til at vi er mer enn en grossist. Du trenger ikke å vite
alle navnene våre. Men du kan stole på oss i ditt neste grønne prosjekt.

Sammen gjør vi forskjellen.

Les vår Bærekraftrapport

100%

Pakkesker som går inn og ut av våre lagre er laget av 100% resirkulerbart materiale.

87%

Ved å benytte tog i stedet for veitransport kan Co2 utslippene reduseres med 87%.

1600

MAG45 har installert 1600 solcellepaneler på sitt kontorbygg noe som betyr en årlig CO2 reduksjon på 162 tonn.

76%

Vi har redusert bruken av bobleplast fra 7.6 tonn i 2019 til 1.8 tonn i 2020.

Banebrytende samarbeid for å sikre en ansvarlig verdikjede

Med over 3000 leverandører tar vi ansvar for å sikre grønne initiativ og samfunnsansvar i verdikjedene.

Som det første sourcing- og serviceselskapet har vi nå utvidet samarbeid med EcoVadis, noe som gir oss et unikt verktøy for leverandørers bærekraftytelse og risikostyring.

Les mer

Vi er stolte av å presentere vår Bærekraftrapport for 2021

Som en sentral aktør innen bygg og anlegg, er Solar klare for å ta ansvar innen bærekraft. Vi vil ta en aktiv rolle i å utvikle bransjen mot en grønnere fremtid.

Med ‘Green Together’ ønsker vi å jobbe sammen med våre kunder og samarbeidspartnere – for en mer bærekraftig verden.

For at vi skal kunne integrere CSR i vårt daglige arbeid så har vi forpliktet oss til å opprettholde de de 10 prinsippene i FNs globale visjon som omhandler menneskerettigheter, arbeid, miljø og anti-korrupsjon.

Les rapporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRØNT FOKUS

Miljøsamarbeid med Bellona

Klimagassutslippene fra transport i byggenæringen kan reduseres med flere hundre tusen tonn ved hjelp av enkle og kostnadseffektive grep. Det viser vår nye rapport som er utarbeidet i samarbeid med Bellona.

Les mer om utslippskutt
GRØNNE LØSNINGER

Ladestasjoner ved sentrallageret

40 nye ladepunkter med opptil 22 kW effekt står klare til bruk for ansatte, kunder og besøkende. Løsningen er enkel å bruke og ladingen kan blant annet startes ved hjelp av appen EVBox Charge. Alt er lagt til rette slik at alle får mulighet til å lade elbilen.

Les mer om elbillading
GRØNN TRANSPORT

Ny samarbeidspartner innen transport

Når vi søker nye samarbeidspartnere har vi fokus på miljø og bærekraft. Dette var utslagsgivende i vårt valg av ny transportør, DB Schenker. Vi deler et felles fokus på reduksjon av utslipp og søker samtidig aktivt etter nye og bedre løsninger.

GRØNN PARTNER

Klima- og energipartner hos Solar

Det grønne skiftet medfører en rekke nye markedsmuligheter, men utfordrer også etablerte forretningsmodeller i bransjen. Vi ønsker å bidra til at våre kunder lykkes gjennom tett samarbeid på kompetanseutvikling og markedsinitiativer.

Bli partner i dag!

Bærekraftig forretningspraksis i verdikjeden

Det er viktig for Solar Norge AS å etterleve bærekraftig forretningspraksis i verdikjeden. Vi vil være med å bidra til at internasjonale standarder for menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, miljø, dyrevern og anti-korrupsjon respekteres.

Solar Norge medlem av Etisk handel Norge.  

Les mer om våre tiltak

   

Grønn Fastbox

Fastbox er et grønnere transportalternativ sammenlignet med når montøren kjører for å hente varene selv. Du kan redusere dine CO2-utslipp med 20% hver gang du bestiller en Fastboxlevering.

Vi samarbeider kontinuerlig med våre transportører om å benytte elbil ved leveranser når avstand og kapasitet tilsier at det er mulig. Fastbox er derfor ikke bare en tidsbesparende leveringsløsning, men et enkelt tiltak for å redusere CO2-utslippene.

Dette er effektivitet og bærekraft på sitt beste!

Les mer om Fastbox

 

 

Miljø og gjenbruk

Fra et miljøperspektiv er ingen emballasje det beste valget, men noen ganger kan det være praktisk å ha noe å legge varene i. Vi tilbyr flere forskjellige alternativer til den tradisjonelle plastposen.

Vi har allerede erstattet plastposen som et initiativ for å redusere plastforbruket vårt. Spør etter den blå Solarposen, den er laget av 90% resirkulert plast og kan brukes om og om igjen.

   

Vi har jobbet med bærekraft i mange år, og vi gjør en stor innsats for å drive en ansvarlig og bærekraftig virksomhet.

   

   

Solar Family

Vi tar vare på våre egne og dette viser at Stronger together er mer enn bare en payoff. Det er en følelse av samhold og det er i vår kultur.

Grunnleggerne av Solar har opprettet et stipend kalt Solar Family. Etterfølgere av vår grunnlegger Jacob L. Jørgensen som stiftet styret i Fondet av 20 Desember står bak.

Stipendet tilbyr økonomisk støtte til ansatte som befinner seg i livskrise. Det kan være uforutsette hendelser som død, kritisk sykdom eller ulykker med etterfulgt av alvorlige konsekvenser for den ansatte selv eller noen i nærmeste familie. Det er vårt helt egne sikkerhetsnett.

Vi tar vare på Solar og Solar tar vare på oss.

   

   

Miljø og kvalitet

Er du interessert i våre sertifiseringer innen miljø og kvalitet? Eller ønsker du å lese mer om vår miljø- og kvalitetspolitikk?

Les mer om miljø og kvalitet

Bærekraftpolitikk

Les mer om vår bærekraftpolitikk og retningslinjer for miljø, kvalitet og konfliktmineraler.

Utforsk

   

CSR contact

Whistle-blower portalen

Vår whistle-blower portal lar både interne og eksterne interessenter avsløre alle typer informasjon eller aktiviteter som blir sett på som ulovlig, uetiske eller feilaktige.

Gå til portalen