Installasjon

Jobb smartere og mer effektivt

Effektiv levering

Vi i Solar håndterer alt fra krav om spesialleveranser til kontroll over vareflyten på byggeplassen. Vi har de riktige løsningene for deg uansett om det gjelder varer med ukurant størrelse, levering til avsidesliggende lokasjoner eller andre spesialbehov.

Les mer her
Effektiv varehåndtering

Riktig merking og pakking av dine varer kan gjøre arbeidsdagen mye mer effektiv. Vi har løsninger for å dekke dine behov for spesialmerking av varer til større prosjekter eller mellomlagring av varer for komplette leveranser.

Les mer her
Effektiv lagerstyring

Har du behov for stabilitet i vareflyten og tilgjengelige varer hele døgnet? Ønsker du å bruke mindre tid på lagerstyring og administrering, og mer tid på å få jobben gjort?

Les mer her

Hold deg oppdatert med kurs

Solarskolen arrangerer kurs over hele landet og tilrettelegger kurs når – og hvor du vil. Om behovet er et tilrettelagt kurs for dine ansatte på deres egen arbeidsplass, så bidrar vi gjerne til det.

Noen aktuelle kurs er innen installasjon er KNX, solceller, forskriftskurs og førstehjelp. Du kan finne en oversikt over alle kurs og hvilke datoer det er planlagt kurs hos oss.

Finn kurs i nærheten av deg og hold deg oppdatert på forskrifter og sikkerhet.

Se kursoversikten her

Spar energi med lysstyring

Bruk vår spesialkompetanse innen belysning og få tilgang til et unikt utvalg av produkter som vil heve kvaliteten på prosjektet ditt.

Les om vår kundecase ved drammen kunskapspark

Solar Webshop

Trenger du å bestille varer? Med Solar Webshop og Fastboxlevering, har søk og bestilling aldri vært enklere.

Gå til webshop