El materiell til installasjon

Smart partner på el materiell

Solar er landsdekkende med 14 Drive-In, fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. Vi har lang fartstid og høy kompetanse på el materiell innen installasjonsbransjen.

Vi leverer alt du trenger innen el materiell med konkurransedyktige priser, kjente merkevarer og egne produktkonsepter.

Blir mer effektiv med Solar
Du kan spare tid og penger med våre smarte løsninger. Du kan få rask levering med Fastbox, leie container til byggeplassen, eller få hjelp til å planlegge varelevering i henhold til din fremdriftsplan. 

Vi forstår din arbeidshverdag, og kan hjelpe deg med å nå dine mål. Gjennom et godt samarbeid kan vi løse alle logistikkutfordringer.

Les mer om våre smarte logistikkløsninger

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på siste nytt fra Solar så kan du melde deg på våre nyhetsbrev.

Du vil motta relevant informasjon om bl.a. kampanjer, nye produkter, nye forskrifter og aktuelle kurs.

Registrer deg her

 

         

Solar bidrar til effektiv vareflyt på Campus Ås

Solar ble valgt som samarbeidspartner for levering av el materiell og logistikkløsninger til utbyggingen av veterinærbygget på Campus Ås.

Les mer om prosjektet

Produktkonsepter som passer ditt oppdrag

Vi har tilpasset flere ulike konsepter for å møte nettopp ditt behov. Vi ønsker at du skal finne det du trenger, om det er enkle produkter til lav pris, høykvalitetsprodukter, eller om du ønsker spesialisert kunnskap innen belysning.

Under har vi satt opp noen av våre produktkonsepter ved siden av hverandre, slik at du enkelt kan se hvilket som passer best for deg. Vi leverer det du trenger til både små serviceoppdrag og til store prosjekter.

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Les mer

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Les mer

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Les mer

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Les mer

Rask levering!

Fastbox er et genialt tilbud når det skjer uforutsette ting i løpet av arbeidsdagen. Det kan være at kunden har glemt å si fra om at de trenger en ekstra panelovn eller stikkontakt.

Bestill Fastbox, så kan du fortsette jobben og få levert varene innen 1-2 timer der du er.

LES MER OM FASTBOX

Solar appen

Montører er på farten! Bestill materiell raskt og enkelt i vår app, Solar Mobile.

Last ned appen via Google Play eller App Store.

 

Webshop

Solar Webshop er et brukervennlig digitalt verktøy som tilpasses din bedrift og lar deg jobbe mer effektivt. Her finner du vårt brede utvalg av varesortiment. 

Bestill i vår webshop

EDI

Integrer dine innkjøpssystemer med Solar for å få en effektiv datautveksling som øker sikkerheten og minimerer faren for manuelle feil.

Les mer om integrasjon

Smarte løsninger for en effektiv arbeidsdag

Med god og oversiktlig lagerstyring blir den daglige driften mer lønnsom. Solar kan planlegge vareleveransene i tråd med din framdriftsplan, så tidsfristene overholdes. Med komplett levering av el materiell til riktig tid og sted, gjør det arbeidsdagen så mye enklere. Les mer om våre smarte logistikkløsninger. 

Vi merker hver varelinje

Vi pakker og merker dine leveranser slik du ønsker. Vi kan merke hver enkelt varelinje og ordre etter dine ønsker og spesifikasjoner.

Gå til spesialmerking
Vi samler varene i kit

Unngå svinn på byggeplassen. Vi pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer, leilighetsnummer eller GPS-koordinater og leverer i henhold til din fremdriftsplan.

Gå til kitting
Rask levering der du er

Få rask levering av det du trenger med Fastbox, innen 1-2 timer. Vi tilbyr ekspresslevering flere steder rundt om i landet, fra kun kr 79.

Gå til Fastbox
Effektiv lagerstyring

Med lagerstyringssystemet VMI har du riktig vare til riktig tid og sted. Du får en mer effektiv arbeidsdag og lavere kostnader - slik at den daglige driften blir mer lønnsom.

Gå til VMI

Elbillader til alle markeder

Solar har et bredt utvalg av elbilladere. Enten du har behov for lader til privat bruk, næringsbygg eller borettslag, så hjelper vi deg å finne den rette. Vi har tilbehøret kunden trenger og tilbyr kurs om elbillading. 

Les mer om elbillading

Solarskolen har kurs tilpasset din bransje

Vårt tilbud omfatter kurs innen ledelse, salg, forskrifter, regelverk og ikke minst en rekke fagkurs. Du finner garantert noe som er relevant for deg i vår omfattende kursoversikt. Solarskolen arrangerer kurs over hele landet. Vi tilrettelegger kurs når og hvor du vil

FSE L m/ førstehjelp

Gode holdninger til elsikkerhet er viktig for alle som jobber med eller i nærheten av strøm. Kurset fokuserer på hvordan FSE forskriften er en hjelp for elektropersonell til å jobbe trygt og ta de riktige avgjørelsene i en hektisk hverdag.

Se tilgjengelige kurs
NEK 400:2018

Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner. Hold deg oppdatert på de viktigste endringen med kurs hos Solarskolen.

Se tilgjengelige kurs her
Solcelleinstallasjoner

Kompetansebehovet vokser hos installatørbedrifter, elektrikere, arkitekter og entreprenører i takt med kundenes økte etterspørsel etter slike anlegg. Kurset er aktuelt for alle som ønsker å lære mer om hvordan solceller kan benyttes til å produsere strøm.

Se tilgjengelige kurs her
Elbillading

Antall elektriske kjøretøyer øker kraftig. Behovet for en landsdekkende og robust ladeinfrastruktur øker kraftig. Hvordan løser vi behovet hjemme, i boligsameier og ellers i samfunnet? Hvilke krav gjelder?

Se tilgjengelige kurs her

Kontakt oss

Ta kontakt med vårt kompetansesenter hvis du vil vite mer om hvordan våre konsepter og tjenester kan forenkle din hverdag.

Du kan ringe oss for en uforpliktende prat på tlf 04450, kundesenter@solarnorge.no eller ved å fylle inn kontaktskjemaet under.

Send inn kontaktskjema