SOLAR ZERO

Klima og energiprodukter

Kvalitetssortiment av produkter innenfor klima og energi, med høy tilgjengelighet, fornuftige priser, teknisk support og sparring. Helt enkelt, og med god samvittighet. 

 

Kjøp i webshop

Produktkategorier i Solar Zero

Hvorfor Solar Zero?

Solar Zero er et konseptalternativ med fokus på å gjøre salg av klima- og energiløsninger enkelt for deg. 

Produktene i Solar Zero skal ha god tilgjengelighet, og vi tilbyr i tillegg en rekke verdiøkende tjenester. Vi mener kunnskap er nøkkelen til å lykkes i markeder med rask teknologisk utvikling og mange produktalternativer å velge mellom. Derfor har vi utviklet Solar Zero - konseptet som tilfredsstiller dine krav til kvalitet, tilgjengelighet og skreddersydde logistikkløsninger. 

...og selvfølgelig leveres alle produktene i Solar Zero i henhold til Solars øvrige standarder til dokumentasjon og sertifiseringer, hvor alle leverandører skal ha EcoVadis sertifisering. Les mer her >>

Kjøp i webshop


Konkurransedyktige priser for
daglige behov og prosjekter.

Nøye utvalgt kvalitetssortiment 
innenfor produktområdene solceller,
varmepumper, elbilladere og ventilasjon.


1 dags levering eller fast leveringsdag.

Solar Zero passer for deg som

- er opptatt av tilgjengelighet, kvalitet og effektivitet i hverdagen
- ønsker produktopplæring, teknisk support og støtte i dine prosjekter
- enkelt vil finne produkter med god kvalitet, dokumentasjon og sertifiseringer

 

Kjøp i webshop

Ønsker du å se hele utvalget vårt innenfor Klima og Energi?

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle Solar Zero for å tilføye enda flere produkter, og i flere kategorier. Ønsker du å se vårt totale sortiment innenfor Klima og Energi

Klikk her

Teknisk støtte og opplæring

Solar Zero er et praktisk konseptalternativ som gjør salg av klima- og energiløsninger enkelt for deg. Solar har omfattende ekspertise på produktporteføljene og tilbyr teknisk støtte ved behov.

På toppen av dette, og i samarbeid med leverandørene, tilbyr vi relevante kurs gjennom Solarskolen innenfor alle fire teknologiene; varmepumper, solcelleanlegg, elbilladere og ventilasjon.

 

Se våre aktuelle kursalternativer

    

   

 

 

 

    

 

 

 

    

 

 

 

    

 

 

 

    

Klima og energi er ett av fire strategiske fokusområder i vår Core+ strategi. I forbindelse med dette, lanserte vi nylig et nytt konsept; Solar Zero. Konseptet har et sterkt verdigrunnlag som tar for seg store temaer som bærekraft, ansvar og tilgjengelighet. Vi ser frem til å utvikle konseptet sammen med våre verdsatte kunder og foretrukne leverandører. En del av løsningen, på veien mot Net-Zero. Rasmus Hebsgård Vemmelund, Group Senior Category Manager, Climate and Renewable Energy

Dra fordel av tjenestene våre

- Teknisk støtte

- Levering til avtalt tid med fleksibel leveringsadresse

- Fastbox

 

Se våre tjenester

Klima- og energipartner

Vi har utviklet et eget partnerprogram for kunder som ønsker å samarbeide tett med oss innenfor solceller, lading og/eller varmepumper. Vi kaller det partnerprogram, fordi vi tror langsiktig samarbeid er det viktigste for å lykkes innenfor disse markedsområdene.

Som Klima- og energipartner får du mange fordeler! Du får tilgang til vårt totalsortiment av spesialprodukter, konkurransedyktige priser, teknisk bistand og rådgiving fra våre eksperter på området.

Les mer om K&E-partner

 

  

 

 

   

Er du nysgjerrig på hva Solar gjør for å bli mer bærekraftig?

Green together

Logoen vår er kanskje blå, men i Solar har vi alltid hatt et brennende engasjement for grønne løsninger.

Vi fokuserer på energieffektive løsninger og tilbyr de beste tjenestene for å sikre fornuftig bruk av ressurser. Dette er til det beste for miljøet, for våre kunder og for Solar.

For å sikre fokus på bærekraftig utvikling samarbeider vi tett med miljøstiftelsen Bellona.

 

Les mer om Solars bærekraftighet