Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

SOLAR ZERO

Klima og energiprodukter

Kvalitetssortiment av produkter innenfor klima og energi, med høy tilgjengelighet, fornuftige priser, teknisk support og sparring. Helt enkelt, og med god samvittighet. 

 

Kjøp i webshop

Produktkategorier i Solar Zero

Hvorfor Solar Zero?

Solar Zero er et konseptalternativ med fokus på å gjøre salg av klima- og energiløsninger enkelt for deg. 

Produktene i Solar Zero skal ha god tilgjengelighet, og vi tilbyr i tillegg en rekke verdiøkende tjenester. Vi mener kunnskap er nøkkelen til å lykkes i markeder med rask teknologisk utvikling og mange produktalternativer å velge mellom. Derfor har vi utviklet Solar Zero - konseptet som tilfredsstiller dine krav til kvalitet, tilgjengelighet og skreddersydde logistikkløsninger. 

...og selvfølgelig leveres alle produktene i Solar Zero i henhold til Solars øvrige standarder til dokumentasjon og sertifiseringer, hvor alle leverandører skal ha EcoVadis sertifisering. Les mer her >>

Kjøp i webshop


Konkurransedyktige priser for
daglige behov og prosjekter.

Nøye utvalgt kvalitetssortiment 
innenfor produktområdene solceller,
varmepumper, elbilladere og ventilasjon.


1 dags levering eller fast leveringsdag.

Solar Zero passer for deg som

- er opptatt av tilgjengelighet, kvalitet og effektivitet i hverdagen
- ønsker produktopplæring, teknisk support og støtte i dine prosjekter
- enkelt vil finne produkter med god kvalitet, dokumentasjon og sertifiseringer

 

Kjøp i webshop

Ønsker du å se hele utvalget vårt innenfor Klima og Energi?

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle Solar Zero for å tilføye enda flere produkter, og i flere kategorier. Ønsker du å se vårt totale sortiment innenfor Klima og Energi

Klikk her

Teknisk støtte og opplæring

Solar Zero er et praktisk konseptalternativ som gjør salg av klima- og energiløsninger enkelt for deg. Solar har omfattende ekspertise på produktporteføljene og tilbyr teknisk støtte ved behov.

På toppen av dette, og i samarbeid med leverandørene, tilbyr vi relevante kurs gjennom Solarskolen innenfor alle fire teknologiene; varmepumper, solcelleanlegg, elbilladere og ventilasjon.

 

Se våre aktuelle kursalternativer

    

   

 

 

 

    

 

 

 

    

 

 

 

    

 

 

 

    

Klima og energi er ett av fire strategiske fokusområder i vår Core+ strategi. I forbindelse med dette, lanserte vi nylig et nytt konsept; Solar Zero. Konseptet har et sterkt verdigrunnlag som tar for seg store temaer som bærekraft, ansvar og tilgjengelighet. Vi ser frem til å utvikle konseptet sammen med våre verdsatte kunder og foretrukne leverandører. En del av løsningen, på veien mot Net-Zero. Rasmus Hebsgård Vemmelund, Group Senior Category Manager, Climate and Renewable Energy

Dra fordel av tjenestene våre

- Teknisk støtte

- Levering til avtalt tid med fleksibel leveringsadresse

- Fastbox

 

Se våre tjenester

Klima- og energipartner

Vi har utviklet et eget partnerprogram for kunder som ønsker å samarbeide tett med oss innenfor solceller, lading og/eller varmepumper. Vi kaller det partnerprogram, fordi vi tror langsiktig samarbeid er det viktigste for å lykkes innenfor disse markedsområdene.

Som Klima- og energipartner får du mange fordeler! Du får tilgang til vårt totalsortiment av spesialprodukter, konkurransedyktige priser, teknisk bistand og rådgiving fra våre eksperter på området.

Les mer om K&E-partner

 

  

 

 

   

Er du nysgjerrig på hva Solar gjør for å bli mer bærekraftig?

Green together

Logoen vår er kanskje blå, men i Solar har vi alltid hatt et brennende engasjement for grønne løsninger.

Vi fokuserer på energieffektive løsninger og tilbyr de beste tjenestene for å sikre fornuftig bruk av ressurser. Dette er til det beste for miljøet, for våre kunder og for Solar.

For å sikre fokus på bærekraftig utvikling samarbeider vi tett med miljøstiftelsen Bellona.

 

Les mer om Solars bærekraftighet

Ønsker du mer informasjon?

Vårt kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om faktura-, leveranseavvik, retur og sporing av varer. Du kan også finne skjema for retur og reklamasjon ved å klikke på knappen under.

Du kan ringe oss på tlf 04450 eller sende oss en e-post på kundesenter@solarnorge.no

Send e-post