Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Innovativt skihallprosjekt på Lørenskog

Gardermoen Elektro var elektroinstallatør ved den nesten 50.000 kvadratmeter store skihallen SNØ i Lørenskog. Solar har levert det meste av elmateriell som brukes fra råbygg fase til lukket bygg fase.

Bakgrunnen for prosjektet

I 2020 åpnet dørene til Norges aller første helårsarena for ski- og snøopplevelser i Lørenskog. Prosjektet blir beskrevet som et av de mest innovative i Norge noensinne.

Tomten som skihallen er bygget på var ideell for formålet og etter omfattende prøveboringer fant man ut at tomtearealet ligger på et grunnfjell av gneis, som gjør det mulig å skape en permanent isbre direkte på bakken. SNØ er en unik arena, der man kombinerer det beste fra naturen med moderne teknologi for å kunne tilby unike snøopplevelser. 

Den nesten 50.000 kvadratmeter store arenaen kombinerer langrenn, alpin og snowboard/ freeski under samme tak med temperaturer fra -2 til -4 grader hver dag, hele året.

 

Vil du vite mer?

Hvis du er interessert i å lese mer om SNØ, holde deg oppdatert på aktiviteter, åpningstider og priser så kan du klikke på knappen under.

snooslo.no
Det å ha et stort antall lagerførte varer er essensielt i tillegg til det å yte god kundeservice. FRANK TORE EVENSEN, ANLEGGSLEDER GARDERMOEN ELEKTRO.

Pris og varetilgjengelighet

På et prosjekt som dette er det mange forskjellige systemer og mange forskjellige løsninger. Utfordringen er å fange opp materiell med leveringstid i en tidlig fase slik at ventetiden blir så kort som mulig, sier anleggsleder Frank Tore Evensen i Gardermoen Elektro. Det er ikke bare pris som betyr noe når vi velger samarbeidspartnere, men også varetilgjengelighet.

Gardermoen Elektro er bedrift med lang erfaring som setter kvalitet og kompetanse i høysetet. De samarbeider med hovedentreprenøren Betonmast på skihallprosjektet på Lørenskog. Bedriften har samarbeidet med Solar på flere prosjekter tidligere.

Kabel kappet i eksakte lengder

Det er mange fordeler ved å bestille kabel i eksakt de lengdene du trenger til hver jobb. Du slipper å bruke tid på å måle og kappe kabel ute på arbeidsplassen noe som gir en mer effektiv arbeidsdag. 

Solar kapper kabel i eksakte lengder og merker hvert kapp.

Gå til kabelkutt

Produktkonsepter som passer ditt oppdrag

Vi har tilpasset flere ulike konsepter for å møte dine behov. Vi ønsker at du lett skal finne det du trenger, om det er enkle produkter til lav pris, høykvalitetsprodukter, eller om du ønsker spesialisert kunnskap innen belysning. Vi leverer det du trenger til både små serviceoppdrag og til store prosjekter.

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Les mer

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Les mer

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Les mer

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Les mer

Les mer om våre samarbeid

Campus Ås

Solar leverer materiell og logistikkløsninger til R2S Elektro. Les mer om leveransene og få innblikk i hvordan Lagerservice bidrar til en effektiv hverdag.

Les mer

Aibel

Solar samarbeider med Aibel om levering av 2boks til prosjekter i Nordsjøen. Les om hvordan dette blir løst i prosjektet.

Les mer

Bli kontaktet

Fyll inn din kontaktinformasjon i skjemaet til høyre, og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå i ditt prosjekt.

Du er også velkommen til å ta kontakt med vårt kundesenter på 04450, eller send oss en epost.

Vi kan gi deg gode råd!

Send e-post