Metallindustri

Bearbeidende industri

I metallindustrien skilles det mellom produksjon av metall og produkter laget av metall. Den lave råvareprisen og de høye energiprisene gir utslag i begge sektorer. Ønsker du å finne ut mer om de generelle prognosene og de siste trendene i metallindustrien? Vi i Solar hjelper deg med en rask oppdatering innen sektoren.

Jobb smartere og mer effektivt

Smart levering

Vi i Solar håndterer alt fra krav om spesialleveranser til kontroll over vareflyten på byggeplassen. Vi har de riktige løsningene for deg uansett om det gjelder varer med ukurant størrelse, levering til avsidesliggende lokasjoner eller andre spesialbehov.

Les mer her

Smart varehåndtering

Riktig merking og pakking av dine varer kan gjøre arbeidsdagen mye mer effektiv. Vi har løsninger for å dekke dine behov for spesialmerking av varer til større prosjekter eller mellomlagring av varer for komplette leveranser.

Les mer her

Smart lagerstyring

Har du behov for stabilitet i vareflyten og tilgjengelige varer hele døgnet? Ønsker du å bruke mindre tid på lagerstyring og administrering, og mer tid på å få jobben gjort?

Les mer her

Har du mørke lokaler?

Er det dårlig belysning i dine lokaler?

I Solar har vi en egen avdeling for Solar Light med høy kompetanse på prosjektering av energibesparende lyskilder for effektiv belysning i industrilokaler.

Vi foretar befaring av industri- og næringsbygg og gir deg profesjonelle råd.

Vi skreddersyr løsninger og bistår med gjennomføring og installasjon.

Les om Solar Light

Standardisere produkter

Har du mange små leverandører og har utfordringer med å standardisere produkter? Trenger du hjelp til å redusere antall leverandører og redusere innkjøpskostnadene på produktene? Da kan vi i Solar hjelpe deg med standardisering av produkter og sikre at du tar de beste økonomiske valgene.

Få profesjonell support

Hold deg oppdatert med kurs

Solarskolen arrangerer kurs over hele landet og tilrettelegger kurs når – og hvor du vil. Noen aktuelle kurs innen metallindustrien er Siemens PLS, varmearbeider kurs og førstehjelp. Finn kurs i nærheten av deg og hold deg oppdatert på forskrifter og sikkerhet.

Se kursoversikten her