Partnerskap er forskjellen

Klima og energi

Hos oss finner du alt du trenger for å ta del av det voksende markedet innen klima og fornybar energi. Vi har bred kompetanse innen varmepumper, solcellepaneler, elbilladere, kjøle- og varmestyring og ventilasjon.

Et tett samarbeid med oss sikrer at du finner de beste løsningene for dine prosjekter.

Ta kontakt med oss
/globalassets/shared/climate-and-energy/customer-quote-climate-energy_no.jpg

Samarbeid skaper nye muligheter

Elektriker Ove Hansen stod foran ett sett med nye krav ved et DGNB Gold-sertifisert byggeprosjekt. Han visste ikke nøyaktig hva det gikk ut på, men han stolte på at Solar kunne hjelpe ham med å løse oppgaven.

– Sammen med Solar kunne jeg fastslå at kravene faktisk var lettere å oppfylle enn jeg hadde forventet, og etter å ha gjennomført dette prosjektet tør jeg nå å ta på meg lignende bærekraftige byggeprosjekter i fremtiden, sier Ove Hansen.

Elbilladere

Om du trenger en elbillader privat eller for kommersielt bruk, hjelper vi deg med å finne den riktige ladeløsningen.
Les mer

Varmepumper

Tilskuddsordninger og fokus på grønn omstilling øker salget av varmepumper og frigjør et stort forretningspotensial.
Les mer

Solcellepaneler

Bli grønnere og spar penger. På toppen av å spare penger på strømregningen kan du selge overskuddsstrøm tilbake til strømnettet.
Les mer

Ventilasjon

Vi jobber med alle aspekter av ventilasjon, både mekanisk og naturlig. Vi hjelper deg blant annet med beregninger, prosjektering og teknisk support.
/globalassets/dk/solar-school/banner-billeder/computer-og-blok.jpg

Få et konkurransefortrinn med Solarskolen

Med den grønne omstillingen kom det også nye typer oppdrag, fra installasjon av varmepumper og elbilladere til solcellepaneler. I tillegg påvirkes også tradisjonelle oppdrag i større grad når det gjelder nybygg. Bærekraftige byggeforskrifter og ny lovgivning krever høyere grad av produktdokumentasjon, noe som påvirker deg som installatør.

Solarskolen tilbyr alle relevante fagkurs. Hold deg oppdatert på nye forskrifter og løsninger innen fornybar energi med vår kompetanseheving.

Sørg for at du kan si «JA» til oppdrag innen det voksende markedet klima og energi.

Solar Zero - våre klima og energiprodukter

Når du velger produkter fra Solar Zero-sortimentet er du sikret førsteklasses produktdokumentasjon, en EcoVadis-sertifisert leverandør og høy grad av varetilgjengelighet.

/globalassets/shared/climate-and-energy/solar_house_installation_rgb-green_all_1880x950_installation.jpg

Fokus på energieffektivitet og smarthusløsninger

Vi har samlet et utvalg smarte og energieffektive løsninger til dine kunders grønne omstilling.

Ta en tur gjennom inspirasjonshuset vårt for å se hvor du kan anbefale kundene dine å oppgradere hjemmet sitt – få innsikt i både reduserte energikostnader og høyere komfort.

Hva betyr bærekraft for Solar?

Vi ønsker å gjøre det mulig for våre kunder å ta del i den grønne omstillingen ved å implementere energioptimaliserende løsninger. Vi har også hevet ambisjonene i egen virksomhet, og jobber kontinuerlig med å redusere CO2e.

EcoVadis gull-sertifisering

Solar Norge har oppnådd gullsertifisering av EcoVadis, noe som plasserer oss blant de topp 5 % leverandørene som er vurdert av ratingselskapet.
 
EcoVadis er verdens største og mest pålitelige leverandør av bærekraftsvurderinger. De har vurdert mer enn 75 000 selskaper fra over 200 bransjer.

EcoVadis 2023 Gold logo

Les mer om EcoVadis på deres nettsted

Bli Klima- og energipartner

Vi tror at langsiktig samarbeid er det viktigste for å lykkes. Som Klima- og energipartner får du mange fordeler! Du får tilgang til vårt totale produktsortiment, konkurransedyktige priser, teknisk support og rådgivning fra våre eksperter.
Les mer om klima- og energipartner

Solar samarbeider tett med Otovo

Otovo er ledende leverandør av solcelleanlegg til privatmarkedet. Solar Norge er logistikkpartner for Otovo i Norge og Sverige og leverer solcellemateriell til deres installasjonspartnere.
Bli Installasjonspartner for Otovo

Solar samarbeider med Bellona

Solar Norge har siden 2018 samarbeidet tett med Bellona for å videreutvikle vår miljøprofil og sikre kontinuerlig fokus på bærekraft i vår utvikling. I et magasin utarbeidet i samarbeid med Bellona kan du lese mer om tjenester som bidrar til å redusere antall leveranser til byggeplasser.
Les rapporten her