Trenger du skreddersydde løsninger?

Er enkel bestilling øverst på ønskelisten eller trenger du fleksibel levering? Vi kan hjelpe deg med begge deler! Våre skreddersydde løsninger er utviklet for å hjelpe deg med å jobbe smartere og gjøre bedriften din mer effektiv.

Våre tjenester

Vi hjelper deg å bli mer effektiv med logistikken. Vi har mange gode logistikkløsninger for varehåndtering, levering og lagerstyring!

Les mer

Det grønne skiftet

Solar er opptatt av miljø og har fokus på grønt skifte. Bli med oss på den grønne reisen!

Les mer

Våre konsepter

Vi har tilpasset flere ulike konsepter for å møte nettopp ditt behov. Vi ønsker at du skal finne det du trenger, om det er at du ønsker produkter som gir deg mer for mindre, om du trenger høykvalitetsprodukter eller om du ønsker spesialisert kunnskap innen belysning.

Les mer

Dine utfordringer i hverdagen

Vi har mange gode løsninger som hjelper deg med å bli mer effektiv i dine prosjekter. Vi har gjort oss mange gode erfaringer ved tett samarbeid med våre kunder store prosjektutbyggelser. Der har vi bidratt med vår kompetanse og våre tjenester innen logistikk.

Les mer

Bestill varer når du er på farten

Praktisk bestilling med brukervennlige, digitale verktøy gir deg maksimal effektivitet tilpasset din bedrift.

Les mer om våre bestillingsløsninger

Trenger du hjelp med logistikken?

Solar leverer varer og fyller opp lageret ditt når det passer deg, der det passer deg. Vi kan involveres i stor eller liten grad, alt etter hva du trenger.

Les mer om våre logistikkløsninger

Bli mer effektiv

Lær hvordan du kan håndtere ting på en smartere måte for å bli mer konkurransedyktig og få mer tid til å hjelpe kundene dine.

Les mer om kompetanseutvikling

Finn ditt nærmeste Solarkontor

Kontakt oss