Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Nøye utvalgte produkter til dine byggeprosjekter

SolarProject_Logo_Blue_RGB_226x84.png
Med Solar Project garanterer vi at materiellet du får levert er i henhold til de spesifikasjonene og den kvaliteten du ønsker.

Se prosjektsortimentet i webshop

Gjør byggeprosjekter enklere

Med Solar Project kan du bedre planlegge og samle dine innkjøp slik at dine byggeprosjekter blir mer effektive.

Solar har opprettet produktkonseptet Solar Project for å følge med i en byggebransje som stadig er i utvikling. Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å imøtekomme de krav og forventninger som stilles i anbudsprosessen i forhold til tidsforbruk, kvalitet og pris.

Solar Project gir deg tilgang til et bredt sortiment som er nøye utvalgt og tilpasset bruk i byggeprosjekter. I tillegg er sortimentet tilgjengelig som BIM objekter slik at det er mulig for deg å redusere tidsforbruket ved prosjektering og valg av materialer.

Kontakt oss

Vil du vite mer om Solar Project og hvordan du kan forenkle dine byggeprosjekter?

Fyll ut kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg!

Send inn kontaktskjema

Riktig kvalitet til riktig pris

Konkurransen i byggebransjen blir stadig hardere. På den ene siden forventer kundene dine høy kvalitet samtidig som de også forventer at prisen er konkurransedyktig. Solar Project handler om å sikre riktig kvalitet til riktig pris.

Du gjør samlede innkjøp og vi leverer varene til avtalt tid. Vi garanterer at materiellet du får levert er i henhold til de spesifikasjonene og den kvaliteten du ønsker. Vi sørger for at du får levert riktig vare, i riktig kvalitet til konkurransedyktige priser. Med Solar Project har du også muligheten til å jobbe med BIM som sikrer bedre planlegging.

Høyere effektivitet

Det stilles stadig høyere krav til effektivitet i byggebransjen. Med Solar Project er du sikker på at du får levert varene dine til avtalt tid og sted.

Funksjonalitet og kvalitet

Vi garanterer at du får levert det materiellet du trenger i henhold til ønskede spesifikasjoner og kvalitet.

Konkurransedyktig pris

Pris kan være avgjørende i anbudsprosessen. Vi sikrer en mer effektiv vareflyt med Solar Project og du får en mer konkurransedyktig pris.

Hva er BIM?

BIM er en programvare for å lage byggetegninger i 3D og digitalisere byggeprosessen.

Gjennom hele byggets livssyklus, fra idé til riving, vil digitale bygningsmodeller være samhandlingspunktet for alle aktiviteter som er tilknyttet et byggeprosjekt.

Ved å bruke BIM reduserer du antall feil samtidig som du øker effektiviteten og bedrer kommunikasjonen mellom aktørene som er delaktig i ditt prosjekt.

Gå til BIM Objects

Våre skreddersydde produktkonsepter

Vi har samlet produktene du trenger til dine prosjekter! Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du samarbeider med Solar. Du kan lese mer om hvert enkelt konsept under.

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Les mer

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Les mer

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Les mer

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Les mer

Trenger du enklere varehåndtering?

Med vårt utvalg av logistikkløsninger kan du velge det som passer best til hvert enkelt prosjekt. Vi ønsker å bidra til at du får en mer effektiv arbeidsdag.

Trenger du en koordinator?

Håndtering av lager og logistikk er omfattende på store byggeplasser. Med lagerservice sørger vi for en ressurs som er ute på plassen og hjelper til med koordinering av vareflyten

Les om lagerservice

Sampakking av varer

Solar samler og sampakker alle varene dine for å sikre at de leveres samtidig og komplett på ønsket adresse i henhold til din fremdriftsplan. Sampakking gjelder alle varer som bestilles fra Solar, både lagerførte produkter og skaffevarer fra våre leverandører.

Les om sampakking

Solar tilbyr mellomlagring

Plass er ofte en utfordring på store byggeplasser. Solar tilbyr mellomlagring av varer på vårt sentrallager på Gardermoen. Enten du har behov for å mellomlagre dine varer for en kort eller lang periode, så hjelper vi deg med å finne en løsning.

Les om mellomlagring

Container på byggeplassen?

Vi tilbyr leie av både vanlig container og spesialcontainer for akkurat dine behov. Vi kjører ut containere til byggeplasser der du ikke har lagermuligheter, for en sikker oppbevaring av varene dine.

Les mer om container