Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Akvakultur

Bredt elektrosortiment og grønne løsninger til havbruk.

 

 

 

 

Webshop

Partnerskap gjør forskjellen 
Solar kan tilby mer enn bare produkter. Våre dyktige konsulenter og smarte løsninger er med på å forenkle og optimalisere driften din. 

Tilpasset oppdrettsnæringen
Solar sitt brede og allsidige produktspekter er tilpasset havbruksnæringen. Det betyr færre kontaktpunkter, bedre oversikt og høy servicegrad for våre kunder. Vi har fokus på energieffektivitet og løsninger som støtter opp under en mer bærekraftig næring.

Fagkompetanse
Våre konsulenter og eksperter bistår gjerne, enten det gjelder tekniske spørsmål knyttet til produkter og systemer, valg av nye komponenter eller utskifting/oppgradering av eksisterende. Våre verdiskapende tjenester bidrar til en mer effektiv og lønnsom drift.

Kontaktinformasjon

Svein-Kristian Engeset
Salgsansvarlig Havbruk, Offshore og Marine

Mobil: 70 17 21 82
E-post: ske@solarnorge.no

Eller fyll ut kontaktskjema så tar vi kontakt med deg.

Kontaktskjema
Tilpasset havbruksnæringen

Bredt leverandørnettverk

Vårt brede leverandørnettverk sikrer oss et allsidig og solid sortiment til havbruksnæringen. Vi leverer produkter innen elektro, automasjon, pneumatikk og verktøy.
Gå til Webshop
Kompetansesenter

Teknisk rådgivning

Solar har etablert egne dedikerte kompetansesentre for akvanæringen. Våre dyktige konsulenter bistår gjerne i forbindelse med tekniske spørsmål knyttet til produkter og systemer, valg av nye komponenter og utskifting av eksisterende,
Kontakt oss
97% Leveringssikkerhet

Pålitelige leveranser av høy kvalitet

Vi vet hvor viktig det er at du får leveransene levert til avtalt tidspunkt, på riktig sted, og at produktene er av høy kvalitet. Vårt brede tilbud innen logistikkløsninger sørger for at vi alltid finner den beste løsningen for deg.
Les mer
Internasjonalt selskap

Tett samarbeid på tvers av landegrenser

Solar har en internasjonal tilnærming til akvasegmentet. Vi samhandler på tvers av land for å kunne gi deg som kunde best og bredest mulig tilbud. Dette sikrer våre kunder rask tilgang på ressurser og produkter.
Send mail

Havbrukskabler

Vi samarbeider med en rekke norske og europeiske kabelfabrikker på leveranser til sjøkabelinstallasjoner og flytende oppdrettsanlegg. Leveransene strekker seg fra standard landstrømkabler fra 1Kv til 24Kv med eller uten fiber- styrekabler, til fleksible kabler for bruk på og mellom merd og fórflåte.

Våre høyfleksible PUR kabler kan benyttes på flåtene, men også ned til 200 m havdyp. Sjøkabler for krafttilførsel fra land og ut til havbrukinstallasjonene. Solar har også bøybegrensere og annet tilleggsutstyr.

Vårt samarbeid med kabelleverandørene sørger for at vi kan levere kundespesifikke hybridkabler ved behov for å legge ulike kabeltyper under en felles kappe.

Oppdag vårt kabelsortiment

OceanLight, designet for nordiske forhold

Med bruk av OceanLight er du med på å kontrollere fiskens opplevelse av årstider. Lyset gir optimalisert spektralfordeling og bidrar til økt kontroll på kjønnsmodning og vekstutvikling i fiskeproduksjonen, slik at prosessen kan optimaliseres.

Teknisk informasjon OceanLight 400
- IP68 aluminium sylinder, dyp anodisert
- 40/ 50m påmontert H07BQ-F kabel
- Optimalisert LED LYS spekter
- 120 grader lysspredning
- 520W- kan settes til 25%/50%/75%
- Soft start for skånsom tenning
- Enkelt oppheng

Webshop

Bred portefølje innen automasjon

Til havbruk leverer vi en rekke spesialløsninger innen automatiseringsutstyr som sikrer høy produksjonskontroll og en effektiv råstoffutnyttelse.

Vi samarbeider tett med alle de største produsentene av automasjonsprodukter.

 

 

Se utvalg i Webshop

En helhetlig tilnærming

Stadig flere bedrifter ser verdien av å implementere smartere lagerløsninger, konsolidere leverandører og skreddersy logistikken.
Se film
Total Cost of Ownership

Mer kontroll og bedre lønnsomhet

I tillegg til å hjelpe deg med å levere riktig produkt – kan Solar hjelpe deg med å styrke forretningsvirksomheten din. Ved å fokusere på TCO (Total Cost of Ownership = totale eierkostnader) får du bedre kontroll samtidig som du reduserer de totale kostnadene.
Les mer
Total Cost of Ownership

Hva er TCO og hvordan kan det hjelpe deg?

TCO (Total Cost of Ownership = totale eierkostnader) er en holistisk tilnærming der du fokuserer på de totale kostnadene dine i forhold til innkjøp. I stedet for å kun se på prisene på materialinnkjøpene, tar vi en gjennomgang av den komplette kjeden. Vi hjelper deg å optimalisere materialflyten med færre leverandører, mindre lagerbinding og økt lønnsomhet.
Sertifisert VAR Partner

Enkelt og praktisk å bestille Siemens

Med ca. 10 000 Siemens-produkter er vi Nordens største distributører og sortimentet er lett tilgjengelig for deg i vår e-handel. Med vår Value Added Reseller-sertifisering hjelper vi deg gjerne når du trenger ekspertise på produkter og løsninger.
Oppdage Siemens
En smidigere måte å finne riktig produkt på

Schneider Electric Automasjon

Schneider Electrics produkter og løsninger for automatisering og kontroll dekker hele spekteret innen industri-, infrastruktur- og byggsektoren.
Utforsk
Schneider Electric

Altivar Prosess

Er du på jakt etter økt oppetid, lavere energiforbruk og reduserte kostnader til service og vedlikehold? Med fremtidens frekvensomformer, Altivar Prosess får du høyere effektivitet og lavere kostnader.
Utforsk

Konsolider dine innkjøp hos oss

50 000 nye grunner til å besøke Webshop

Utvidet produktsortiment

Produkter som dekker de fleste behov innen teknikk, mekanikk, pneumatikk, hydraulikk, lagre, overføringer etc. I tillegg til blant annet arbeidsklær og industriverktøy. Dette gjør vi for at du skal spare tid på administrasjon, håndtering og bestilling.
Finn ut mer
Industriprodukter

Bredt utvalg i Webshop

Som Solar-kunde har du nå tilgang til et nytt stort sortiment med f.eks. lager, rullekjeder, kileremmer og pneumatikk.
Kjøp i Webshop
Gedore

Industriverktøy

Gedore har et bredt sortiment tilpasset bruksområder som krever ekstra styrke og holdbarhet som for eksempel høypresisjonsverktøy til bruk under tøffe forhold.
Kjøp i Webshop

Solar Webshop

Vår brukervennlige Webshop gjør det enkelt å søke, bestille og lage tilbud.
- Legge inn ordre, opprette tilbud til egne kunder og søke produktinformasjon
- Laste ned produktark og datablad, lage favorittlister og administrere brukere
- Minimum 1 års ordre- og fakturahistorikk samt tilgang til mer enn 150.000 produkter online

Gå til Webshop

Solar Mobile

Hele Solar i dine hender
Solar Mobile er en forlengelse av vår nye nettbutikk og omvendt. Dette betyr at favorittlister og ordrehistorikk er koblet sammen mellom app og nye Webshop. Appen viser hele sortimentet direkte på mobilen.

Last ned

Optimaliser verdikjeden

Solar tilbyr en rekke tjenester som kan optimalisere verdikjeden din. Vi samler og leverer varene på en måte som er mest fornuftig for deg og som passer ditt behov.

Vi kan også hjelpe deg med lagerstyring, for å sikre riktig lagerbeholdning.Vårt mål er at du sparer tid gjennom en optimal vareflyt, og kan bruke tiden på det du kan best.

Les mer
Solar Plus

Høy kvalitet til riktig pris

Dekker inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.
Lær mer om Plus
Solar Cable

Profesjonelle kabler til konkurransedyktige priser

Dekker hele innkjøpsbehovet ditt i disse kategoriene.
Lær mer om Cable

Alt innen belysning

Optimale belysningsløsninger for industrien.
Les mer
Solar Tools

Bredt sortiment av verktøy

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.
Lær mer om Tools

Kontakt oss

Ta kontakt med vårt kundesenter hvis du vil vite mer om vårt sortiment eller hvordan våre konsepter og tjenester kan forenkle din hverdag.

Du kan ringe oss for en uforpliktende prat på tlf 04450, eller sende oss en e-post.

Send e-post