Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

SIKRINGEN - GRØNN ELEKTRIKER

Bli mer konkurransedyktig som medlem av Sikringen

Det er gratis å bli medlem

Sikringen elektrikerkjede ble etablert av Solar i 1998, og har i dag over 150 medlemsbedrifter.

Som medlem blir du en del av et landsdekkende nettverk med elektrobedrifter og kan dra stor nytte av våre mange medlemsfordeler.

Du får en skreddersydd avtale med rabatter på produkter og tjenester som vil gjøre deg konkurransedyktig. Du opptjener aktivitetsstøtte som kan brukes til bl.a. aktiviteter, kurs og markedsføring for egen bedrift.

Kontakt oss

Hvis du vil vite mer om Sikringen, ta kontakt med Roger Withbro, Leder Sikringen, på telefon 92 64 90 00 eller send han en e-post ved å klikke på knappen under.

Send e-post

 

  

Hvilke fordeler har du som Sikringenmedlem?

  • Skreddersydd og tilpasset avtale for ditt behov
  • Gratis medlemskap
  • Bredt utvalg av kurs til rabaterte priser
  • Faglig nettverksbygging
  • Økt synlighet via din egen nettside
  • Aktivitetsstøtte som benyttes til aktiviteter, kurs og markedsføring
  • Mange og gode medlemsfordeler
  • Grønn elektriker sertifisering
  • Samarbeid gjennom nettverk

Bli Grønn Elektriker

Gjennom Sikringenkjeden kan du bli verifisert som Grønn Elektriker. Du vil gjennom vårt sertifiseringsprogram få bred kunnskap om ulike tiltak som vil bidra til et bedre klima og miljø, både for din bedrift og for kundene.

Som grønn elektriker innehar du et kvalitetsstempel som viser at din bedrift har høy kompetanse og holder seg oppdatert på de nyeste løsningene.

Les mer om grønn elektriker

Medlemspris på kurs hos Solarskolen

Solarskolen arrangerer kurs over hele landet. De tilrettelegger kurs når – og hvor du vil. Om behovet er tilrettelagte kurs på din arbeidsplass, så bidrar de gjerne til det. På åpne kurs møter du kolleger fra hele landet og kan dele erfaringer og nettverk.

KURS

NEK 400:2022

Oppdatere deltagerne på de viktigste endringene som trer i kraft juli 2022 og hvilke overgangsordninger myndighetene tilbyr.

Meld deg på her
KURS

Solcelleinstallasjon PV pro

Kurs i installasjon av solcelleanlegg som gir deg en dypere forståelse for hvordan et solcellesystem skal komponeres, effektiviseres og installeres.

Meld deg på her
KURS

FSE L kurs med førstehjelp

Gode holdninger til elsikkerhet er viktig for alle som jobber med eller i nærheten av strøm. Kurset fokuserer på hvordan FSE forskriften er en hjelp for elektropersonell til å jobbe trygt og ta de riktige avgjørelsene i en hektisk hverdag.

Meld deg på her

Bli en del av Solar

Som kunde hos Solar får du tilgang til et bredt sortiment som består av over 120 000 produkter. Vi har ulike produktkonsepter som Solar Plus, Netto, Light og Tools som er satt sammen med fokus på å gjøre hverdagen for våre kunder enklere.

Ved hjelp av våre bestillingskanaler finner du det du trenger, når du trenger det.

Se utvalget i nettbutikken vår

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Se fordelene med Plus

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Spar mer med Netto

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Sørg for riktig belysning

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Verktøy til ethvert oppdrag

Solar Mobile

Montører er på farten! Bestill materiell raskt og enkelt i vår app, Solar Mobile. Last ned appen via Google Play eller App Store.

 

Solar Webshop

Solar Webshop er et brukervennlig digitalt verktøy som tilpasses din bedrift og lar deg jobbe mer effektivt. Her finner du vårt brede utvalg av varesortiment. 

Bestill i vår webshop

EDI-integrasjon

Integrer dine innkjøpssystemer med Solar for å få en effektiv datautveksling som øker sikkerheten og minimerer faren for manuelle feil.

Les mer om integrasjon

Fokus på effektivitet

Har du behov for å effektivisere vareflyten, planlegge prosjekter eller bestille en hastelevering så har vi de ulike tjenestene som vil dekke dine behov.

Varehåndtering

Vi håndterer alle typer spesialpakking, merking og prefabrikkering som du har behov for. Vi tilbyr tjenester som sampakking, kitting og cross docking - og leverer varene på en måte som er mest fornuftig for din bedrift.

Finn ut mer her

Transportløsninger

Vi tilbyr en rekke leveringsalternativer. Enten du har behov for nattlevering eller spesialtransport til ditt prosjekt, så hjelper vi deg. Vi tilbyr blant annet ekspresslevering, daglevering, nattlevering, kranlevering og annen spesialtransport.

Finn ut mer her

Utleie

Vi tilbyr leie av både vanlig container og spesialcontainer for akkurat dine behov. Vi kjører ut containere til byggeplasser der du ikke har lagermuligheter, for en sikker oppbevaring av varene.

Finn ut mer her

Support

Få tilgang til et dyktig supportteam, slik at du kan bruke tiden på annet. Vi sørger også for effektiv prosjektstyring av dine prosjekter eller bruk vår spesialkompetanse innen lysberegning og få riktig lyssetting.

Finn ut mer her