TRENINGSSENTER

Vi har produktene du trenger til ditt treningssenter

Gå til webshop

Kjøp alt på ett sted!

Trenger du én leverandør som kan levere alt fra elektro- og sikkerhetsprodukter til hansker og antibac, da hjelper vi deg gjerne.

Ta kontakt med oss så kommer vi gjerne med råd om klimaeffektive produkter og løsninger, samt smarte leveranser for å nevne noen.

Vi leverer riktige produkter til avtalt tid - når og der du trenger dem. Vi har et godt distribusjonssystem og dedikerte ansatte.

Som et sourcing- og serviceselskap, setter vi deg som kunde i fokus! Vi jobber tett med deg for å tilby skreddersydde tjenester som underbygger optimalisering av dine daglige prosesser, utvikler dine ferdigheter og skaper mer lønnsomhet i virksomheten.

Gå til webshop

Bli kontaktet

Har du spørsmål, fyll ut kontaktskjema og vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Du er også velkommen til å ringe oss på 04450 eller sende oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema

Hva kan vi tilby?

Elektriske produkter

Vi leverer kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg produkter.
Gå til webshop

Levering

Vi kan tilby mange forskjellige leverings- og logistikkløsninger. Sammen finner vi de riktige løsningene for dine behov.
Kontakt oss

Ekspertråd

Solar har mye kompetanse i selskapet vårt. Hvis du har spørsmål om produkter, løsninger, leveranser eller våre tjenester, kan du kontakte oss, så gir vi deg de beste rådene.
Kontakt oss

Belysning

Det er viktig med riktig og jevn belysning på treningssentre. Når man trener gir riktig belysning mer energi og god trivsel. Det er også viktig med nok og riktig lys for å unngå blending og skader under treningen. 

For å gjøre bygninger mer energieffektive, har LED nå erstattet lysrør og halogen med lengre levetid og mindre energiforbruk. Utvalget inneholder energieffektive produkter og løsninger som oppfyller kravene til kvalitet, design og monteringsvennlighet.

ICARUS FLEX serien og ICARUS U er armaturer som passer veldig i treningsområder og i dusjområder - finn de i webshop

Les mer og få inspirasjon på solarlight.no

Les mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elbillading

Behovet for lading av elbiler er økende og det optimale er å få ladet bilen mens man selv er på trening. 

Solar har et bredt utvalg av elbilladere fra flere leverandører. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den som passer for ditt treningssenter.

Les mer

Sikkerhet

Det er viktig at sikkerhet er på plass, så de som trener føler seg trygge på at de kan både sette fra seg sykkel og bil utenfor og ikke minst være trygge på at personlige eiendeler er sikret mens de selv trener. 

Solar har bred erfaring innenfor videoovervåking, adgangskontroll og innbruddsalarmer til både det offentlige og private. Vi holder oss oppdaterte på de nyeste trender og utviklingen innenfor de forskjellige produktgruppene.

Vi i Solar er klare for å hjelpe deg og kan garantere at du får den beste sikkerhetsløsningen for ditt behov. Ta kontakt med oss på e-post, så hjelper vi deg med å finne det du trenger!

Les mer

 

 

 

 

 

 

2boks

Med 2boks kan du redusere antall bestillinger med inntil 50% og motta færre fakturaer. Antall varer blir redusert, og du unngår å gå tom for de viktigste. Den økonomisk fordelen er at du kan krympe varebeholdning med inntil 30 % i kroner og ører. I tillegg reduseres Co² utslippet.
Les mer

Fastbox

Kjøp blått - tenk grønt! Fastbox er et grønnere transportalternativ sammenlignet med å kjøre for å hente varene selv. Du kan redusere CO²-utslippene med 20 % hver gang du bestiller en Fastbox-levering. Vi jobber kontinuerlig med våre transportører for å bruke elbiler til leveranser når avstand og kapasitet tilsier at det er mulig. Fastbox er derfor ikke bare en tidsbesparende leveringsløsning, men et enkelt tiltak for å redusere CO²-utslippet. Dette er effektivitet og bærekraft på sitt beste!
Les mer

Solar Mobile

Bestill hvor som helst! Nå er appen vår Solar Mobile enda bedre! Du kan bestille raskt og enkelt hvor du vil, akkurat når det passer deg. Dette betyr at favorittlister og ordrehistorikk er koblet mellom appen og den nye nettbutikken.
Les mer

Les også om våre konsepter

Vi har utviklet flere konsepter for å tilpasse oss våre kunders ulike behov. Nedenfor kan du lese om noen av våre konsepter. 

Solar Plus

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.
Se fordelene med Plus

Solar Netto

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!
Spar mer med Netto

Solar Light

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.
Sørg for riktig belysning

Solar Tools

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.
Verktøy til ethvert oppdrag