Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Camping

Flere og flere campingplasser tilbyr lading av både bobiler og elbiler til sine kunder. Endelig slipper de besøkende stresset med hvor de får ladet neste gang, det kan de gjøre når det er fremme ved bestemmelsesstedet. Besøk vår nettbutikk og se hvilke produkter som passer akkurat ditt behov.

Webshop

Vi leverer de produktene og tjenestene du trenger til din campingplass

Vi har et bredt utvalg av produkter for å gjøre din campingplass til et godt sted å være for kundene dine. Kundene har endret seg og ønsker miljøvennlig campingplass som tilbyr alt de trenger for sitt opphold. Det er en selvfølge at de kan lade elbilen eller den elektriske bobilen mens de oppholder seg på din campingplass, så det er viktig at alt ligger til rette for en god opplevelse for kundene. Du ønsker kanskje å tilby kundene for eksempel leie av terrassevarmer og lignende.

Vi leverer de riktige produktene til rett tid, når og hvor du trenger de. Vi tilbyr gode logistikkløsninger og svært dedikerte medarbeidere.

Som et sourcing- og serviceselskap fokuserer vi på hver enkelt kunde. Vi jobber tett med deg for å tilby skreddersydde tjenester som underbygge din innsats for å optimere dine daglige prosesser, utvikle dine ferdigheter og drive mer lønnsomme virksomheter.

Webshop

Mer enn 120 000 produkter

Enkelt søk og smart filtrering i vår nettbutikk. Velg en kategori, leverandør eller gjør et søk for å finne de produktene du trenger.
Webshop

97 % leveringssikkerhet

Solar har lang erfaring innen logistikk, og med våre logistikktjenester vil du alltid finne løsningen som passer din bedrift.
Våre logistikkløsninger

Leveringstjenester

Vi tilbyr flere typer leveringstjenester. Har du behov for spesialtransport, nattlevering eller kranlevering? Vi hjelper deg å få levert det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Fastbox

Kjøp blått - tenk grønt! Fastbox er et grønnere transportalternativ sammenlignet med å kjøre for å hente varene selv. Du kan redusere CO²-utslippene med 20 % hver gang du bestiller en Fastbox-levering. Vi jobber kontinuerlig med våre transportører for å bruke elbiler til leveranser når avstand og kapasitet tilsier at det er mulig. Fastbox er derfor ikke bare en tidsbesparende leveringsløsning, men et enkelt tiltak for å redusere CO²-utslippet. Dette er effektivitet og bærekraft på sitt beste!

Les mer

Solar Mobile

Bestill hvor som helst! Nå er appen vår Solar Mobile enda bedre! Du kan bestille raskt og enkelt hvor du vil, akkurat når det passer deg. Dette betyr at favorittlister og ordrehistorikk er koblet mellom appen og den nye nettbutikken.

Les mer

Belysning

Vi tilbyr et bredt utvalg av belysning som gir både velvære og energi både innendørs og utendørs. Som et ledd i å gjøre bygninger og utearealer mer energieffektiv har LED nå i de fleste tilfeller erstattet lysrør og halogen som gir lengre levetid og mindre energiforbruk.

Sortimentet inneholder energieffektive produkter og løsninger og oppfyller krav du stiller til kvalitet, design og monteringsvennlighet.

Les mer og få inspirasjon på Solar Light

Les mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elbillading

Solar har et bredt utvalg av elbilladere for ulike markeder fra flere ulike leverandører. Vi hjelper deg med å finne den rette!

Siden 60% av alle nye biler er elektriske, er det et must å installere elbilladere på campingplassen din for å få fornøyde kunder. Det er viktig å ha et sikret system mot overbelastning og at kun betalende kunder kan bruke ladestasjonene. Med sikker identifikasjon, avansert belastning, distribusjonssystemer og robuste elbilladere sikrer du optimal lading av de parkerte bilene, og systemet holder i mange år til tross for mye bruk.

Solar har ladeløsninger fra anerkjente leverandører som oppfyller alle krav, og leverer svært avanserte og kraftige løsninger for de største byggene. Med integrasjon av bygningsautomasjon vil du få et optimalt system.

Les mer

Sikkerhet

Teknologien utvikler seg raskt og sikkerhet blir et stadig større tema. Solar har bred erfaring innenfor videoovervåking, adgangskontroll og innbruddsalarmer til både det offentlige og private.

Vi holder oss oppdaterte på de nyeste trender og utviklingen innenfor de forskjellige produktgruppene.

Vi i Solar er klare for å hjelpe deg og kan garantere at du får den beste sikkerhetsløsningen for ditt behov. Ta kontakt med oss på e-post, så hjelper vi deg med å finne det du trenger!

Les mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre konsepter

Vi har forskjellige produktkonsepter som er tilpasset ulike behov. Om du er på jakt etter det billigste alternativet, høy kvalitet eller det beste produktet til en god pris så har vi merket vårt sortiment slik at det skal være enkelt for deg å velge akkurat det du trenger.

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Se fordelene med Plus

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Spar mer med Netto

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Sørg for riktig belysning

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Verktøy til ethvert oppdrag

Solarskolen

Vi har mange forskjellige kurs i vår egen skolen – Solarskolen. Finn kurset som passer for deg på Solarskolens nettside.

Gå til Solarskolen

Ønsker du mer informasjon?

Vårt kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om faktura-, leveranseavvik, retur og sporing av varer. Du kan også finne skjema for retur og reklamasjon ved å klikke på knappen under.

Du kan ringe oss på tlf 04450 eller sende oss en e-post på kundesenter@solarnorge.no

Send e-post