Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Hotell

Vi støtter hoteller med dine hverdagsutfordringer

Se det nyeste utvalget for hoteller, som forbruksvarer, belysning, sanitæranlegg, verktøy og produkter som støtter din grønne omstilling. På denne siden kan du enkelt finne produktene du leter etter – alltid oppdatert med aktuelle tilbud og nyheter.

Gå til Webshop

Vi leverer produktene og løsningene du trenger

Vi har et stort utvalg produkter, alt fra elektro- og sikkerhetsprodukter til hansker og antibac. Vi kommer gjerne med råd om klimaeffektive produkter og løsninger, samt smarte leveranser for å nevne noen.

Vi leverer riktige produkter til avtalt tid - når og der du trenger dem. Vi har et godt distribusjonssystem og dedikerte ansatte.

Som et sourcing- og serviceselskap, setter vi deg som kunde i fokus! Vi jobber tett med deg for å tilby skreddersydde tjenester som underbygger optimalisering av dine daglige prosesser, utvikler dine ferdigheter og skaper mer lønnsomhet i virksomheten.

Sammen gjør vi en forskjell.

Bli kontaktet

Har du spørsmål, fyll ut kontaktskjema og vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Eller send en e-post til trade@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema
/globalassets/shared/business-areas/trade/hotel/man_woman_talking_584x350.jpg

Tilgjengelighet gjør forskjellen

For å kunne yte den beste servicen til kundene dine, må det være overskudd og tid. Det kan vi hjelpe deg med. Fornøyde kunder betaler. Fornøyde kunder kommer tilbake.

Hvordan velger du mellom digitale løsninger og personlig rådgivning?
Det trenger du ikke.

Med 270 000 artikkelnumre er alt på ett sted.

/globalassets/shared/business-areas/trade/hotel/trucks_in_line_584x350.jpg

Optimaliser innkjøp og drift

Når vi i Solar fokuserer på å være en one-stop shop, ser vi på hele verdikjeden. Vi er klare til å hjelpe deg med å optimalisere virksomheten din med færre leverandører, mindre varelager og effektive logistikkløsninger.

Er dine kunder også interessert i en bærekraftig ferie og opphold? Vi er din sparringspartner når det gjelder energioptimalisering innenfor riktig valg av løsninger i den grønne omstillingen.

Finn smart og
energisparing-
løsninger på
bidra til en
grønnere fremtid

 

 

Les mer

Hva kan vi tilby?

Elektriske produkter
Vi leverer kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg produkter.

Gå til webshop

Levering
Vi kan tilby mange forskjellige leverings- og logistikkløsninger. Sammen finner vi de riktige løsningene for dine behov.

Kontakt oss

Ekspertråd
Solar har mye kompetanse i selskapet vårt. Hvis du har spørsmål om produkter, løsninger, leveranser eller våre tjenester, kan du kontakte oss, så gir vi deg de beste rådene.

Kontakt oss

Belysning

Vi tilbyr et stort utvalg av belysning som gir trivsel og energi både innendørs og utendørs. Som en del av å gjøre bygninger mer energieffektive, har LED nå erstattet lysrør og halogen med lengre levetid og mindre energiforbruk.
Utvalget inneholder energieffektive produkter og løsninger som oppfyller kravene til kvalitet, design og monteringsvennlighet.

Les mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elbillading

Solar har et bredt utvalg av elbilladere til forskjellige markeder fra flere leverandører. Vi hjelper deg med å finne den som passer ditt hotell.

Elbilsalget i Norge øker og behov for ladestasjoner er stor. For hotellets garasje eller parkeringsplasser er det derfor viktig å ha et sikret system mot overbelastning og at bare hotellets kunder kan bruke ladestasjonene. Med sikker identifikasjon, avanserte lastfordelingssystemer og robuste elbilladere, sørges det for optimal lading av de parkerte bilene, og systemet varer i mange år til tross for tungt bruk.

Solar har ladeløsninger fra anerkjente leverandører som oppfyller alle krav, og leverer svært avanserte og kraftige løsninger for de største bygningene. Med integrering av bygningsautomasjon vil du ha et optimalt system.

Les mer

Sikkerhet

Teknologien utvikler seg raskt og sikkerhet blir et stadig større tema. Solar har bred erfaring innenfor videoovervåking, adgangskontroll og innbruddsalarmer til både det offentlige og private.

Vi holder oss oppdaterte på de nyeste trender og utviklingen innenfor de forskjellige produktgruppene.

Vi i Solar er klare for å hjelpe deg og kan garantere at du får den beste sikkerhetsløsningen for ditt behov. Ta kontakt med oss på e-post, så hjelper vi deg med å finne det du trenger!

Les mer

 

 

 

 

 

 

2boks

Med 2boks kan du redusere antall bestillinger med inntil 50% og motta færre fakturaer. Antall varer blir redusert, og du unngår å gå tom for de viktigste. Den økonomisk fordelen er at du kan krympe varebeholdning med inntil 30 % i kroner og ører. I tillegg reduseres Co² utslippet.

Les mer

Fastbox

Kjøp blått - tenk grønt! Fastbox er et grønnere transportalternativ sammenlignet med å kjøre for å hente varene selv. Du kan redusere CO²-utslippene med 20 % hver gang du bestiller en Fastbox-levering. Vi jobber kontinuerlig med våre transportører for å bruke elbiler til leveranser når avstand og kapasitet tilsier at det er mulig. Fastbox er derfor ikke bare en tidsbesparende leveringsløsning, men et enkelt tiltak for å redusere CO²-utslippet. Dette er effektivitet og bærekraft på sitt beste!

Les mer

Solar Mobile

Bestill hvor som helst! Nå er appen vår Solar Mobile enda bedre! Du kan bestille raskt og enkelt hvor du vil, akkurat når det passer deg. Dette betyr at favorittlister og ordrehistorikk er koblet mellom appen og den nye nettbutikken.

Les mer

Solarskolen

Vi har mange forskjellige kurs i vår egen skolen – Solarskolen. Finn kurset som passer for deg på Solarskolens nettside.

Gå til Solarskolen

Les også om våre konsepter

Vi har utviklet flere konsepter for å tilpasse oss våre kunders ulike behov. Nedenfor kan du lese om noen av våre konsepter. 

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Se fordelene med Plus

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Spar mer med Netto

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Sørg for riktig belysning

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Verktøy til ethvert oppdrag

Kontakt oss

Vårt kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om faktura-, leveranseavvik, retur og sporing av varer. Du kan også finne skjema for retur og reklamasjon ved å klikke på knappen under.

Du kan ringe oss på tlf 04450 eller sende oss en e-post på kundesenter@solarnorge.no

Send e-post